Farbror idol för hela slanten!

Karat har varit med oss på jobbet, för Zanza höglöper hemma. Vi passade på att öva lite tricks, både Karat och Quintana samtidigt. Väldigt lyckat resultat! Karat var dock för stor för att sitta på en 10Liters hink tyckte han, men 15 Liters gick bra! dom är ju bara lika stora, men olika höga =)

image30
(idol i sikte!)

image31

Men, han kunde sitta på den lilla, EN GÅNG, sen fatta han 0 igen

image32
Det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt håll och inte =)

Sedan tränade vi även på rulla. Q har inte riktigt förstått poängen så hon fick börja med att kolla på Karat

image33

Sedan var det precis som om poletten trilla ner, hissen gick ända upp och alla geter sprang hem, för då, helt plötsligt kom hon på det!!

image34
image35

Det är så kul med tricks, för de behöver inte alltid se så snyggt ut =)

Vi tränade även lite kontakt övningar, Q vet att om man kollar på matte så får man godisen. Karat däremot stirra sig blind på godisen, och han ska vara på SM nivå? Näää just den övningen fatta han inte!
Igår tränade vi passivitet, eller iallafall lilla Q. hon fick först sitta vid mig och sedan vid ett träd. Hon höll då liv i luckan bra länge, men tillslut så gav det sig.
Karat var duktig på framåtsändandet, Zanzas kryp funkar och Mira hade ett fint skall och bar även tunga apporten med glädje. Vilken salig blandning hundar det var kändes det som, väldigt olika personligheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0