Busigt värre!

Busan har börjat busa! och det är mycket =) Hon är så rolig, hon vet precis hur man kräver uppmärksamhet! Precis vad hon ska göra för att man ska reagera....tex

SANDPAPPER om man går till hyllan och drar i dem kommer matte.

BUTIKEN om man går förbi den uppsatta "gränsen" för vart man får vara, då komemr det genast nån och babblar! Kalas kul då springer jag in i fikarummet och viftar på svansen!!

Hehe men man kan inte annat än le åt henne, för hon är vääldigt duktig där emellan. Igår (?) tror jag det var hälsade hon på svipp. Eller iaf så hälsa svipp på henne medans hon var en räddfis!

image13

Sedan kom elektirkern förbi och hade deras vovve med, den skällde hon ut, men när de inte funka så la hon sig *hihi*

I morgon är det klicker kurs och vi (eller iaf jag) är vääldigt förväntans fulla, jag har ju redan massa saker jag ska klicka in =) hehe men men, vi får se hur det går! ska försöka ta med mig kameran så vi får lite bild bevis!

Fram tills dess tar vi nog en liten lur!
image14

Eller gosar med världens bästa husse!
image15

Torsdag, en vecka sen sist!

Mycket har hänt, vi har varit i Mariestad och hälsat på. Milou och Quintana gick bra ihop, efter lite tjaffs om hur man uppförde sig i Milous hus, sen var det bra. Vi var även förbi vid Töreboda och hälsade på LoLo fölet. Då fick man skåda STORA Irländska varghundar, lite läskiga men det gick bra!

När vi var tillbaka hemma vid Mariestad blev man så häär trött
image8

Sedan ahr vi spårat lite i helgen också med blandat resultat, jag tyckte hon jobbade på bra men ville gärna följa "stigar" vi brukar gå på... Hon har iaf fått ärvt en sele så hon slipper strypa sig själv när hon drar iväg längst spåret!

image9

image10

Men borta bra, fast hemma bäst och nu har allt återgått till det normala. Quintana är med på jobbet och ligger i fika rummet och sover, om de är skönt? de kan vi disskutera!

image11


Memoars KARAT

Var iväg på påsksmällen i Norrköping, men det blev ett dåligt resultat. Snöyra och viss okoncentration gjorde att de inte blev något topp poäng! Dock så har Zanza börjat löpa nu  den 26:e så vi misstänker att de kan ha spelat in lite. Nu är de bara att hoppas på Götene i helgen, har går för det mesta bättre under hennes löptid än innan! (håller tummarna för farbror)

Bonus bild Quintana (mat är gott)
image12

SKÄRtorsdag

Men ännu inte specielt mycket rosa!

Quintana ligger utanför i bilen och sover, jag är as trisst som håller på att städa bilen, dock trivs hon bra i sin baklucka!
image4

I morse var Zanza med oss ut på åkern i den vackra morgon solen och de sprang som idioter! Quintana vågade nästan dra i Zanzas pinne, men ångrade sig alltid i sista stund!
image5

image6

Ikväll tror jag hon får vara med Magnus när jag ska hälsa på Veronika. Då blir hon glad, hon är så knasig i Magnus. I morgon drar vi iväg till Mariestad. Då får hon träffa Milou det ska bli roligt. Sedan kommer vi åka hem till familjen Evje också och hälsa på fölis, de blir trevligt! och har jag tur kan jag övertala Magnus att vi ska in på djur affären och köpa mera leksaker ; ) vi måste ju hitta en sån där riktigt favorit leksak, de har vi ingen än!



NORRKÖPING och påsksmällen ska Karat ut på i helgen, vi får se hur det går!
Vi hejjar iaf på Farbror så gott vi kan och hade gärna varit där som support!

image7


Söndagen den 16:e mars

Vi var ute och spårade för tredje gången, vilket drag! Verkligen kul att se hur roligt hon tycker det är. Något vi har att jobba mer på är dock föremåls intresset, de svackar när hon spårar, för spår är ju allra roligast!

image2

Memoars Quintana

Memoars Quintana
        [Kin-ta-na]

11 november 2007

U: Memoars Lunatic  E: Memoars Isidor

image1

Pärlan flyttade in vid oss den 1 mars 2008.
Vi har henne på foder från Memoars Kennel och hoppas att hon skall växa upp till en fin liten dam. Tanken är att tävla bruks med henne och hon skall även bli GK vallhund. Sedan kommer hon utöver det vara en älskad butik-stall-sällskapshund.


RSS 2.0