Torsdag, en vecka sen sist!

Mycket har hänt, vi har varit i Mariestad och hälsat på. Milou och Quintana gick bra ihop, efter lite tjaffs om hur man uppförde sig i Milous hus, sen var det bra. Vi var även förbi vid Töreboda och hälsade på LoLo fölet. Då fick man skåda STORA Irländska varghundar, lite läskiga men det gick bra!

När vi var tillbaka hemma vid Mariestad blev man så häär trött
image8

Sedan ahr vi spårat lite i helgen också med blandat resultat, jag tyckte hon jobbade på bra men ville gärna följa "stigar" vi brukar gå på... Hon har iaf fått ärvt en sele så hon slipper strypa sig själv när hon drar iväg längst spåret!

image9

image10

Men borta bra, fast hemma bäst och nu har allt återgått till det normala. Quintana är med på jobbet och ligger i fika rummet och sover, om de är skönt? de kan vi disskutera!

image11


Memoars KARAT

Var iväg på påsksmällen i Norrköping, men det blev ett dåligt resultat. Snöyra och viss okoncentration gjorde att de inte blev något topp poäng! Dock så har Zanza börjat löpa nu  den 26:e så vi misstänker att de kan ha spelat in lite. Nu är de bara att hoppas på Götene i helgen, har går för det mesta bättre under hennes löptid än innan! (håller tummarna för farbror)

Bonus bild Quintana (mat är gott)
image12

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0